آخرين اخبار

توسط کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان دشتی صورت گرفت:
ارائه خدمات بهداشتی درمانی رایگان به اهالی روستای باغان

توسط بسیج جامعه پزشکی شهرستان دشتی خدمات بهداشتی درمانی رایگان به اهالی روستای باغان ارائه گردید.

تعطیلی و پلمپ رستوران متخلف در شهرستان دشتی
یک رستوران متخلف در شهرستان دشتی تعطیل و پلمپ شد.

آغاز اجرای طرح کشوری دندان های عاری از پوسیدگی دانش آموزان پایه ششم ابتدایی
اجرای طرح کشوری دندان های عاری از پوسیدگی دانش آموزان پایه ششم ابتدایی شهرستان دشتی آغاز شد.

23 مهر 1397
آگهی جذب نیرو در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی
شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از بین واجدین شرایط یک نفر نیروی شرکتی را در قالب برنامه PHCشهری جذب می کند.

16 مهر 1397
هفته سلامت روان، 18 الی 24 مهرماه 1397 با شعار: «سلامت روان جوانان و نوجوانان: جهان در حال تغییر»
هفته سلامت روان از 18 الی 24 مهرماه می باشد. شعار امسال «سلامت روان جوانان و نوجوانان: جهان در حال تغییر» در نظر گرفته شده است.

9 مهر 1397
رییس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت:
افزایش رضایتمندی مردم هدف مهم اجرای طرح تحول نظام سلامت بوده است.

رییس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت گفت: افزایش رضایتمندی مردم هدف مهم اجرای طرح تحول نظام سلامت بوده است.

1 مهر 1397
آگهی جذب نیرو در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی
شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از بین واجدین شرایط طبق آگهی ذیل یک نفر نیروی قراردادی را در قالب برنامه پزشک خانواده جذب می کند.

معرفی دکتر علی بهنام مجرد بعنوان رییس بیمارستان برتر استان
دکتر علی بهنام مجرد رییس بیمارستان برتر استان شد.

بهورزان شهرستان دشتی تجلیل شدند
در آیینی بمناسبت روز بهورز از بهورزان شهرستان دشتی تجلیل شد.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی بمناسبت روز بهورز
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی بمناسبت روز بهورز پیام تبریکی صادر نمود.

برگزاری کارگاه آموزشی احیای پیش بیمارستانی کودکان
کارگاه احیای پیش بیمارستانی کودکان در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی برگزار شد.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی به مناسبت روز آزادگان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در پیامی روز آزادگان را تبریک گفت.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی به مناسبت روز خبرنگار
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی بمناسبت روز خبرنگار پیام تبریکی صادر نمود.

21 تير 1397
برنامه های شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی به مناسبت روز عفاف و حجاب و بیانات شهدا در مورد اهمیت این موضوع
بیست و یکم تیرماه سالروز قیام مردم مشهد علیه کشف حجاب به عنوان روز عفاف و حجاب نامگذاری شده است. روزی که دژخیمان رضاخان، مردم معترض به کشف حجاب را در مسجد گوهرشاد به خاک و خون کشیدند.

2 تير 1397
روز شمار و مقاله آموزشی هفته مبارزه با مواد مخدر
شعار این هفته : «اول گوش کن !! گوش کردن به کودکان و نوجوانان، گام نخست در کمک به رشد سالم و ایمن آنهاست.»

گزارش تصویری برنامه های «هفته ملی جمعیت» در سطح شهرستان دشتی

مقاله آموزشی «اصول تغذیه صحیح در ماه مبارک رمضان»
در ماه مبارك رمضان يروي از برنامه غذايي متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلي غذايي (نان و غلات، ميوه و سبزي، گوشت و حبوبات، شير و لبنيات) ضروري است.

رییس شبکه بهداشت دشتی خبر داد؛
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۴ میلیارد ریال پروژه سلامت در دشتی

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در هفته سلامت دو پروژه عمرانی بااعتبار ۴ میلیارد ریال افتتاح و عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

به مناسبت هفته سلامت صورت گرفت:
برپایی ایستگاه سلامت در جایگاه‌های نماز جمعه شهرستان دشتی

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: به مناسبت بزرگداشت هفته سلامت و با هدف اشاعه فرهنگ سلامت دو پایگاه سنجش سلامت در جایگاه‌های نماز جمعه شهرهای خورموج و کاکی بر پا شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد:
اجرای پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت شهرستان دشتی به ارزش 221 میلیارد ریال در سال 96

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در سال 96 پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت شهرستان دشتی بااعتبار 221 میلیارد ریال اجرا گردیده است.

<< اخبار ÂÈÇä اخبار ÂÐÑ >>
آرشيو اخبار