آخرين اخبار

29 دی 1396
مقالات آموزشی «بسیج ملی اطلاع رسانی تغذیه»

13 دی 1396
سرپرست فرمانداری دشتی: ۳۵۰ میلیارد ریال به بخش سلامت دشتی اختصاص یافت.
سرپرست فرمانداری دشتی گفت: از سال ۹۲ تاکنون بالغ‌ بر ۳۵۰ میلیارد ریال به بخش بهداشت و درمان این شهرستان اختصاص‌ یافته است.

13 دی 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد: احداث و تجهیز بیش از ۹۵ درصد از زیرساخت‌ها و اماکن بهداشتی درمانی شهرستان دشتی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: بیش از ۹۵ درصد از زیرساخت‌ها و اماکن بهداشتی درمانی شهرستان اعم از بیمارستان، مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت نوسازی، احداث و تجهیز گردیده‌اند.

12 دی 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: توجه ویژه به حوزه فرهنگ، ضامن سلامت جامعه است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: توجه ویژه به حوزه فرهنگ، ضامن سلامت جامعه است.

26 آذر 1396
برای چهارمین سال پیاپی، انتخاب رابط وب سایت شبکه بهداشت دشتی به عنوان رابط برتر شبکه های بهداشت استان بوشهر در هفته پژوهش
به مناسبت هفته پژوهش، جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در تاریخ 26 آذر 1396، در سالن اجتماعات شهید بهشتی این دانشگاه برگزار گردید.

25 آذر 1396
برگزاری آیین افتتاح طرح جهادگران سلامت در شهرستان دشتی
آیین افتتاح طرح جهادگران سلامت در شهرستان دشتی برگزار شد.

22 آذر 1396
معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی:
کلیه واحدهای بهداشتی درمانی شهرستان دشتی ظرف چهار سال گذشته تجهیز شده‌اند.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: کلیه واحدهای بهداشتی درمانی شهرستان دشتی ظرف چهار سال گذشته تجهیز شده‌اند.

17 آذر 1396
برگزاری اردوی تفریحی داوطلبان سلامت شهرستان دشتی
اردوی تفریحی داوطلبان سلامت شهرستان دشتی برگزار شد.

8 آذر 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد:
افتتاح و بهره‌برداری از 7 خانه بهداشت در دهه فجر امسال

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: 7 خانه بهداشت در شهرستان دشتی در ایام‌الله دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بمناسبت هفته بسیج
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی بمناسبت هفته بسیج پیام تبریکی صادر نمود.

افتتاح کلینیک سیار دندانپزشکی در شهرستان دشتی
کلینیک سیار دندانپزشکی در شهرستان دشتی افتتاح شد.

اصلاحیه استخدام در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی
شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از بین متقاضیان واجد شرایط استخدام می کند.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی:
تا پایان سال به اهداف مورد نظر در بخش بهداشت دست خواهیم یافت.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در بخش بهداشت برنامه پنج ساله ای را دنبال نمودیم و بحول قوه الهی تا پایان سال به اهداف مورد نظر خود در این بخش دست خواهیم یافت.

جلسه اندیشگاه سلامت شهرستان دشتی برگزار شد.
جلسه اندیشگاه سلامت شهرستان دشتی با هدف تعیین اولویتهای حوزه سلامت این شهرستان برگزار شد.

25 مهر 1396
هفته سلامت روان 24 تا 30 مهرماه 96 با شعار «سلامت روان در محیط کار»
هفته سلامت روان از 24 تا 30 مهرماه 96 می باشد؛ شعار این هفته «سلامت روان در محیط کار» نامگذاری شده است.

25 مهر 1396
گزارش تصویری روز جهانی غذا در شهرستان دشتی

23 مهر 1396
گزارش تصویری برنامه افتتاحیه مکمل یاری آهن و مگادوز ویتامین D در شهرستان دشتی

18 مهر 1396
اعلام اسامی پذیرفته شدگان آزمون مورخ 96/05/26 در قالب برنامه های PHC شهری و پزشک خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی
مشخصات پذیرفته شدگان پذیرفته شدگان آزمون مورخ 96/05/26 نیروهای قرارداد شرکتی در قالب برنامه PHC شهری و قرارداد برنامه پزشک خانواده، طبق جدول زیر اعلام می شود :

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد:
پوشش 100 درصدی آزمایشات ژنتیک در زوج های ناقل تالاسمی در شهرستان دشتی

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: آزمایشات ژنتیک در زوجهای ناقل تالاسمی شهرستان دشتی از پوشش 100 درصدی برخوردار است.

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان دشتی:

معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در یک سال گذشته 10 هزار دانش آموز و کودک از طرح وارنیش فلوراید بهره مند شده اند.

<< اخبار دي اخبار بهمن >>
آرشيو اخبار