سرپرست فرمانداری دشتی: ۳۵۰ میلیارد ریال به بخش سلامت دشتی اختصاص یافت.

13 دی 1396
سرپرست فرمانداری دشتی گفت: از سال ۹۲ تاکنون بالغ‌ بر ۳۵۰ میلیارد ریال به بخش بهداشت و درمان این شهرستان اختصاص‌ یافته است.

   محمد حسینی در حاشیه بازدید از طرح‌های بهداشت و درمان شهرستان دشتی که با حضور خبرنگاران استان بوشهر انجام گرفت، اظهار داشت: در چند سال اخیر اقدامات اثرگذار و مطلوبی در بخش سلامت در شهرستان صورت گرفت که نسبت به گذشته رشد مطلوبی داشته است.
    وی افزود: افزایش تعداد تخت‌های بیمارستان زینبیه، توسعه اورژانس و راه‌اندازی دستگاه سی‌تی‌اسکن از مهم‌ترین اقدامات صورت گرفته است. حسینی ادامه داد: با اجرای طرح تحول نظام سلامت اعتماد مردم به مراکز دولتی و بیمارستان‌ها افزایش یافت.
   سرپرست فرمانداری دشتی گفت: از سال 92 تاکنون 350 میلیارد ریال از بودجه‌های ملی و استانی برای تجهیز و نوسازی مراکز درمانی و بهداشتی شهرستان دشتی هزینه شده و امسال نیز 65 میلیارد ریال در این بخش تخصیص اعتبارشده است.
    وی با بیان اینکه تمامی خانه‌های بهداشت روستایی نوسازی و یا احداث شدند گفت: در حال حاضر هفت مرکز جامع خدمات در سطح شهرستان مشغول به ارائه خدمات هستند.
    حسینی اظهار داشت: در راستای افزایش میزان زمان ماندگاری پزشکان سعی شده که خدمات متنوعی به آن‌ها ارائه و پانسیون اقامتی آن‌ها نیز نوسازی و تجهیز شود.
    سرپرست فرمانداری شهرستان دشتی خاطرنشان کرد: ازآنجاکه حلقه مفقوده حوزه درمان در سطح این شهرستان، نبود دستگاه سی‌تی‌اسکن بوده با پیگیری‌های مناسب، زمینه خرید و استقرار این دستگاه در بیمارستان زینبیه شهر خورموج مرکز شهرستان دشتی در سال جاری فراهم‌شده است.


کلمات کلیدی:
بخش.سلامت     بهداشت.و.درمان     سرپرست.فرمانداری.دشتی     محمد.حسینی     شبکه.بهداشت.دشتی     بیمارستان.زینبیه.خورموج    

تاریخ بروز رسانی:   13 دی 1396

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >