رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در آستانه هفته سلامت ۹۸ برنامه های این هفته را درشهرستان دشتی تشریح کرد. دکتر اصغر بحرانی با اشاره به شعار امسال هفته سلامت گفت: هفته سلامت ۹۸ از یکم لغایت هفتم اردیبهشت ماه با شعار «مراقبت های اولیه سلامت راهی بسوی پوشش همگانی سلامت» در سراسر کشور گرامی داشته خواهد شد و در شهرستان دشتی نیز برنامه های متعددی در این هفته پیش بینی شده است.
وی افزود: طبق روزشمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت هرروز از هفته سلامت با عنوانی نامگذاری شده است که طبق این روزشمار برنامه های ویژه ای در شهرستان اجرا خواهد شد. وی گفت: طبق این روزشمار، یکم تا هفتم اردیبهشت ماه به ترتیب با عناوین زیر نامگذاری شده است:
- دسترسی عادلانه به خدمات سلامت
- آموزش رکن سلامت
- مشارکت اجتماعی و سلامت
- مراقبت های اولیه و سلامت روان
- سلامت در حوادث و بحران ها
- سبک زندگی سلامت محور
- سلامت جمعیت و خانواده
دکتر بحرانی گفت: برنامه های این هفته با تجدید میثاق مدیران و کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان با شهدای والامقام هشت سال دفاع مقدس آغاز خواهدشد . وی افزود: بازدید و تقدیر فرماندار شهرستان دشتی از کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت، برگزاری شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان و اعزام تیم های سلامت به روستاهای دورافتاده و صعب العبور جهت ارائه خدمات رایگان بهداشتی درمانی و نیز تجلیل از فعالان حوزه سلامت ازدیگر برنامه های این هفته خواهدبود.
وی تصریح کرد: علاوه بر این برنامه ها شاهد برگزاری جلسات آموزشی و مشاوره ای، مسابقات فرهنگی و ورزشی، برپایی نمایشگاه های سبک زندگی سالم و برنامه های متنوع دیگر در هفته سلامت خواهیم بود.