در هفتمین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، در آیینی با حضور استاندار بوشهر عملیات اجرایی پروژه خیّرساز آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهید فاریابی شنبه آغاز شد.
استاندار در این آیین گفت: مشارکت خیّرین در پروژ های حوزه سلامت شهرستان دشتی ستودنی و قابل تقدیر بوده است.
عبدالکریم گراوند با تقدیر از مدافعان سلامت استان گفت: با تلاشها و پیگیری های رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تجهیزات مورد نیاز بیمارستان ها بمنظور مقابله با کرونا تامین شده است.
فرماندار شهرستان دشتی نیز گفت: با اتمام پروژه های در حال احداث حوزه سلامت شهرستان دشتی عملیات تکمیل زیرساختهای بهداشتی این شهرستان به پایان می رسد.
عبدالله نادری تصریح کرد: علاوه بر پروژ های خیّرسازی که در حوزه بهداشت در سطح شهرستان دشتی در حال اجراست،پروژه های بخش درمان شامل بخش های ICU، NICU , و اعصاب و روان و طرح توسعه کلینیک تخصصی در بیمارستان زینبیه خورموج در حال انجام است و بزودی شاهد راه اندازی اتاق عمل چشم پزشکی در این بیمارستان خواهیم بود.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در این آیین گفت: پروژه احداث و تجهیز آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهید فاریابی شنبه پنجمین پروژه خیّرساز در شهرستان دشتی در سال جاری خواهد بود و مجموع اعتبار پروژه های خیّرساز در حال اجرای حوزه سلامت این شهرستان را به 270میلیارد ریال خواهد رساند.
گفتنی است پروژه خیّرساز آزمایشگاه مرکز خدمات جامع سلامت شهید فاریابی شنبه با اعتبار 11میلیارد ریال توسط سه تن از خیّرین بخش شنبه و طسوج به نامهای احمد خرم روز، بنت الهدی خموشی مطلق و سید فرج الله امیری به مدت 12 ماه احداث خواهد شد.
عکاس: ابراهیم رضائی