ارتباط قوی با والدین یاریگر فرزندان در مواجهه و مقابله با چالش‌های زندگی است

4 ارديبهشت 1403
کارشناس مسئول سلامت روان شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: داشتن ارتباط قوی با والدین یاریگر فرزندان در مواجهه و مقابله با فشارها و چالش‌های روزمره زندگی است.

   راحیل زنده بودی در گفتگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی ضمن تبریک هفته سلامت با شعار «سلامت خانواده، مردمی سازی سلامت»، افزود: خانواده اولین و مهم ترین نهاد اجتماعی است که بسیاری از هنجارها و ناهنجاری‌های اجتماعی در آن شکل می‌گیرد و ایمن و سالم بودن خانواده در روحیه اعضای آن تاثیر مثبت گذاشته و این تأثیرات مطلوب به جامعه منتقل می شود.
   وی تصریح کرد: خانواده‌های سالمی که از سلامت روان خوبی برخوردار هستند بستر مناسب را برای رشد، شکوفایی و کشف استعداد اعضای خانواده خود  فراهم می کنند و در حفظ و ارتقای سلامت جسمی روانی آن‌ها تاثیر فراوان و غیرقابل انکاری می‌گذارند.
وی تأکید کرد: داشتن ارتباط قوی با والدین می‌تواند به فرزندان کمک کند تا با فشارها و چالش‌های روزمره زندگی مواجه شوند و به‌راحتی با آن‌ها مقابله کنند‌.
   این کارشناس مسئول با بیان اینکه از دیدگاه روانشناسان و فعالان حوزه اجتماعی، تعهد به سلامت خانواده  باید از درون خانواده شروع شود و به جامعه گسترش یابد، گفت: این تعهد شامل ایجاد محیط عاری از خشونت، حمایت  عاطفی مستمر، برقراری ارتباط سالم و مؤثر و ترویج عادات سالم زندگی است و با تشویق به گفتگو‌های باز و صادقانه، ما به اعضای خانواده کمک می‌کنیم تا احساسات خود را به زبان آورند و مهارت‌های حل تعارض را بهبود بخشند.
    زنده بودی اضافه کرد: مسئولیت پذیری در ارتقا سلامت روان خانواده به ما یادآوری می‌کند که هر فرد به‌تنهایی نمی‌تواند همه چیز را حل کند و گاهی اوقات نیاز دارد که به دنبال کمک حرفه‌ای باشند که خدمات مشاوره و خانوادگی و درمانی روانشناختی می‌تواند بخشی از راه حل باشد.
   وی به تشریح خدمات کارشناسان به آحاد جامعه پرداخت و گفت: همکاران ما در مراکز جامع سلامت در حوزه سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد، خدماتی از قبیل غربالگری و شناسایی افراد مشکوک به اختلالات روانپزشکی در حوزه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد جهت جمعیت تحت پوشش ارائه داده و  سپس این افراد شناسایی شده به پزشک جهت تشکیل پرونده و شروع فرایند درمان ارجاع داده می شوند و درصورت نیاز به خدمات تخصصی، به کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت معرفی می‌شوند.
    کارشناس مسئول سلامت روان  شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در پایان گفت: به منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش‌هایی جهت عموم از جمله آموزش مهارت‌های زندگی به افراد ۶ تا ۵۹ سال، آموزش مهارت فرزندپروری به والدینی که فرزندان ۲ تا ۱۲ سال دارند و آموزش نوجوان سالم به والدینی که فرزندان ۱۲ تا ۱۷ سال دارند، در مراکز خدمات جامع سلامت انجام می گردد.


کلمات کلیدی:
سلامت.روان     سلامت.خانواده     سلامت.روانی.اجتماعی     شبکه.بهداشت.شهرستان.دشتی    

تاریخ بروز رسانی:   26 ارديبهشت 1403

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >