رییس.شبکه.بهداشت

17 ارديبهشت 1401
توسط رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی صورت گرفت: تشریح برنامه های هفته سلامت
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در گفتگویی با روابط عمومی این شبکه اهم برنامه های هفته سلامت 1401 را تشریح کرد.

8 دی 1400
بررسی روند ارائه خدمات دارویی در شهرستان دشتی در دیدار رییس شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
در این دیدار که معاون دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مسئول امور دارویی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی نیز حضور داشتند ضمن بررسی روند فعالیت داشتند؛ ضمن بررسی روند فعالیت داروخانه های شهرستان دشتی، در مورد راهکارهای ارتقای سطح خدمات ...

12 آبان 1399
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد: امضای تفاهم نامه احداث چهارمین پروژه خیرسازحوزه سلامت شهرستان دشتی در سال جاری / +گزارش تصویری
مهندس پرویز احمدی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از امضای چهارمین پروژه خیرساز حوزه سلامت شهرستان دشتی در سال جاری خبر داد.

پیام تبریک رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی به مناسبت روز آزادگان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در پیامی روز آزادگان را تبریک گفت.

13 دی 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد: احداث و تجهیز بیش از ۹۵ درصد از زیرساخت‌ها و اماکن بهداشتی درمانی شهرستان دشتی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: بیش از ۹۵ درصد از زیرساخت‌ها و اماکن بهداشتی درمانی شهرستان اعم از بیمارستان، مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت نوسازی، احداث و تجهیز گردیده‌اند.

12 دی 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی: توجه ویژه به حوزه فرهنگ، ضامن سلامت جامعه است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: توجه ویژه به حوزه فرهنگ، ضامن سلامت جامعه است.

22 فروردين 1396
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی تاکید کرد: لزوم توجه جدی به اصل پیشگیری و برخورد با متخلفین بهداشتی قبل از وقوع حادثه
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در دیدار با رییس اداره صنعت معدن و تجارت این شهرستان گفت: سلامت مردم در رأس اهداف و اولویت های ما در مجموعه بهداشت و درمان شهرستان قرار دارد و هیچ گونه مسامحه ای با تهدیدکنندگان سلامت مردم نخواهیم داشت.