شهرستان.دشتی

17 ارديبهشت 1401
توسط رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی صورت گرفت: تشریح برنامه های هفته سلامت
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی در گفتگویی با روابط عمومی این شبکه اهم برنامه های هفته سلامت 1401 را تشریح کرد.

1 اسفند 1400
هفته ملی سلامت مردان با شعار «مشارکت مردان، واکسیناسیون حداکثری کرونا، محافظت جمعی» اول تا هفتم اسفندماه
با توجه به اهمیت موضوع سلامت مردان، هر ساله هفته اول اسفند ماه به عنوان هفته ملی سلامت مردان با هدف تاکید بر سلامت مردان و حساس سازی مردان جامعه ی ایرانی جهت ارتقا سلامت و پیشگیری از مخاطرات سلامت، در نظر گرفته می شود.

14 آذر 1400
به مناسبت روز جهانی داوطلب، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از رابط سلامت محله شهرستان دشتی تقدیر نمود. + گزارش تصویری
دکتر کمال حیدری معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور از راحیل منصوری رابط سلامت محله شهرستان دشتی تقدیر و تشکر نمود.

7 مهر 1400
فرماندار شهرستان دشتی خبر داد: «با دستور وزیر نیرو ۱۰۰‌میلیارد ریال اعتبار جهت تکمیل دو پروژه بیمارستان زینبیه (س) خورموج اختصاص یافت.»
وزیر نیرو به نمایندگی از رئیس جمهور از پروژه‌های عمرانی در حال احداث بیمارستان‌ زینبیه (س) خورموج بازدید نمود.

23 فروردين 1400
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد: خرید تجهیزات سرمایشی بخش کرونای بیمارستان زینبیّه(س) با همت شهرداران شهرستان
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از خرید تجهیزات سرمایشی بخش کرونای بیمارستان زینبیّه(س) خورموج با همت شهرداران شهرستان خبر داد.

19 بهمن 1399
در هفتمین روز از دهه مبارک فجر : عملیات اجرایی پروژه خیّرساز حوزه سلامت شهرستان دشتی با حضور استاندار بوشهر آغاز شد. +گالری تصاویر
در هفتمین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، عملیات اجرایی پروژه عمرانی خیّرساز حوزه سلامت شهرستان دشتی با حضور استاندار بوشهر، آغاز شد.

22 مهر 1399
فرماندار شهرستان دشتی: انتظار داریم مردم نسبت به زدن ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی اهتمام جدید داشته باشند.
عبدالله نادری فرماندار شهرستان دشتی در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا این شهرستان از افزایش تعداد فوتی ها و بستری شدگان ناشی از این بیماری در سطح شهرستان خبر داد.

14 اسفند 1398
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد: آموزش راه های پیشگیری از کرونا به کارکنان کلیه ادارات و سازمان های شهرستان دشتی
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از آموزش راههای پیشگیری از کرونا به کارکنان کلیه ادارات و سازمان های شهرستان دشتی خبر داد.

4 ارديبهشت 1398
فرماندار شهرستان دشتی: از ظرفیت فضای مجازی در انتقال پیام‌ها و مفاهیم بهداشتی به مردم استفاده شود.
فرماندار شهرستان دشتی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی در انتقال پیام‌ها و مفاهیم بهداشتی به مردم تأکید کرد.

10 دی 1397
مشارکت تیم مقابله با بحران شبکه بهداشت و درمان در مانور امداد و نجات شهرستان دشتی
تیم مقابله با بحران شبکه بهداشت و درمان در مانور امداد و نجات شهرستان دشتی مشارکت نمود.

3 بهمن 1396
فرماندار شهرستان دشتی: رضایت خوبی از ارائه خدمات در بیمارستان زینبیه وجود دارد.
فرماندار شهرستان دشتی گفت: رضایت خوبی از ارائه خدمات در بیمارستان زینبیه خورموج وجود دارد.

8 خرداد 1396
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر: وضعیت مطلوب حوزه سلامت در دشتی/پروژه‌های جدید افتتاح می‌شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با اقدامات انجام‌گرفته در سه سال گذشته حوزه سلامت شهرستان دشتی به وضعیت مطلوب نزدیک شده است.

28 آذر 1395
معاون سیاسی اجنماعی فرمانداری شهرستان دشتی: اجرای مصوبات شورای سلامت از مطالبات جدی افکار عمومی است.
محمد حسینی در جلسه شورای سلامت شهرستان دشتی، ضمن تبریک هفته وحدت اظهار داشت: برخی خلأهای موجود در امکانات درمانی بیمارستان زینبیه(س) خورموج، موجب نارضایتی‌های عمومی بوده که لازم است رفع آنها در دستور کار قرار گیرد.

5 مهر 1395
بیش از 50 درصد علت مرگ‌ها در شهرستان دشتی، بیماری‌های قلبی و عروقی است.
کارشناس بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی گفت: در ایران و همچنین استان بوشهر اولین علت مرگ‌ و میر، بیماری‌های قلبی و عروقی می‌باشد و در شهرستان دشتی 55 درصد علت مرگ‌ها در سال 94 به این بیماری‌ها اختصاص‌یافته است.

29 فروردين 1395
فرماندار شهرستان دشتی: کارهای بزرگ و با کیفیتی در حوزه سلامت استان انجام گرفته است.
فرماندار شهرستان دشتی گفت: با همت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و با توجه وجود موانع و محدودیت‌ها، کارهای بزرگ و باکیفیتی در حوزه سلامت استان انجام گرفته است .

30 آذر 1394
انجام زایمان موفقیت آمیز در حین اعزام توسط اورژانس 115 شهرستان دشتی
روز گذشته در یک مورد اعزام مادر باردار توسط اورژانس 115 شهرستان دشتی، زایمان موفقیت آمیز در حین اعزام انجام گرفت.

5 مهر 1394
گزارش تصویری محفل انسی با قرآن به مناسبت هفته دفاع مقدس
محفل انسی با قرآن به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور مسئولین و جمعی از بسیجیان ادارات شهرستان دشتی در نمازخانه شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار گردید.

2 ارديبهشت 1394
برگزاری کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دشتی
نخستین جلسه کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دشتی در سال جاری همزمان با نخستین روز از هفته سلامت برگزار شد.

26 آذر 1393
برگزاری نشست کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دشتی
سومین نشست کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دشتی برگزار شد.

دیدار رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با فرماندار دشتی
رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با فرماندار دشتی دیدار و گفتگو کردند.

23 خرداد 1393
بازدید فرماندار دشتی از روند اجرای طرح تحول نظام سلامت
فرماندار شهرستان دشتی از بیمارستان زینبیه (س) خورموج بازدید نمود و از نزدیک در جریان روند اجرای طرح تحول نظام سلامت قرار گرفت.

18 ارديبهشت 1393
برگزاری نخستین نشست کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان دشتی در سال جاری
نخستین نشست کارگروه شورای سلامت و امنیت غذایی در سال جاری به ریاست فرماندار شهرستان دشتی در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.