رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی خبر داد: امضای تفاهم نامه احداث چهارمین پروژه خیرسازحوزه سلامت شهرستان دشتی در سال جاری / +گزارش تصویری

12 آبان 1399
مهندس پرویز احمدی رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از امضای چهارمین پروژه خیرساز حوزه سلامت شهرستان دشتی در سال جاری خبر داد.

مهندس پرویز احمدی در گفتگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی از امضای چهارمین پروژه خیرساز حوزه سلامت شهرستان دشتی در سال جاری خبر داد.

مهندس پرویز احمدی در گفتگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتی ضمن اعلام این خبر گفت: تفاهم نامه احداث مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا (ع) روستای زیارت ساحلی با اعتباری بالغ بر 60 میلیارد ریال و زیربنای 700 مترمربع بین رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و سید محمدامین حسینی حبیبی از حیرین سلامت شهرستان دشتی به امضاء رسید.

وی افزود: این پروژه پس از پروژه های خیرساز بیمارستان منطقه ای امام جعفر صادق(ع) کاکی، پایگاه اورژانس 115 جاده ای گلستان و جایگاه دستگاه اکسیژن بیمارستان زینبیه(س)، چهارمین پروژه خیرساز حوزه سلامت شهرستان دشتی در سال جاری خواهد بود. وی ضمن تجلیل از همت والای خیرین شهرستان دشتی گفت: تعامل خیرین با مجموعه بهداشت و درمان شهرستان دشتی سازنده و نزدیک و نقش آنان در تکمیل زیرساخت های حوزه سلامت شهرستان دشتی بسیار مهم و اساسی بوده است.

گفتنی سیدمحمدامین حسینی حبیبی پیش از این احداث بیمارستان منطقه ای امام جعفر صادق(ع) کاکی را نیز عهده دار شده بود.

تمامی حقوق این سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر می باشد.