واحد نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي


شرح وظايف:

  • کنترل و نظارت بر فعالیت های واحد های تولیدی مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی
  • بازرسی از کارخانجات ، کارگاه ها و واحدهای تولیدی در مراحل مختلف تولید و ارائه نظرات کارشناسی
  • نظارت بر اجرای طرح غنی سازی آرد در کارخانه آرد موجود در شهرستان
  • بازرسی از عمده فروشی ها و انبارهای مواد غذایی سطح شهرستان
  • بازرسی از فروشگاه های لوازم آرایشی-بهداشتی سطح شهر
  • انجام آزمون های قابل اجرا در آزمایشگاه مواد غذایی شهرستان (نظیر جوش شیرین ، غنی سازی آرد)
  • شرکت در جلسات مرتبط با مواد خوراکی ، آشامیدنی و بهداشتی در سایر ارگان ها
  • کنترل اجرای ضوابط مربوط به درج مشخصات کامل فرآورده های خوراکی ، آشامیدنی و بهداشتی در برچسب محصولات بر طبق ضوابط تعیین شده در سطح تولید و عرضه
  • نظارت بر گواهینامه های بهداشتی مواد که از کشورهای مبدأ صادر می شود
  • تهیه و تنظیم برنامه های مربوط به نحوه صدور پروانه های مربوط به کالاهای وارداتی به کشور و پروانه تأسیس و بهره برداری و ساخت و تولید مواد و ارائه به متقاضیان
  • راهنمایی و ارشاد مسئولین واحد های مواد غذایی و صنوف وابسته جهت اخذ پروانه های بهداشتی از وزارت مربوطه
  • بررسی فرمول ها و ترکیبات مواد وارداتی به کشور و میزان اختلاف آن ها با فرمول و ترکیب اولیه ارائه شده
  • کنترل و نظارت بر کالاهای غیرمجاز و قاچاق (خوراکی و آرایشی) در سطح عرضه
  • پیگیری شکایات و معرفی مراکز متخلف از ضوابط و آئین نامه های اجرایی به مراجع قانونی
  • نظارت بر کار و آموزش اکیپ های بازرسی
  • هماهنگی با سایر واحدها و ارگان ها مثلاً بهداشت محیط ، جهت انجام بازدید های مشترک
  • آموزش روش های HACCP و GMP برای مسئولین فنی و مدیران کارخانجات تولیدی مواد خوراکی و آشامیدنی

 

 

کلمات کلیدی : واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی بهداشتی ، نظارت بر مواد بهداشتی ، شبکه بهداشت و درمان دشتی ، شرح وظایف


چارت سازمانی واحد نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي
Skip Navigation Links.

تعداد بازدید:   ۳


برگشت>>

< >